Beschikbaarheid

Over het vakantiehuis

Onze vakantiewoning is een heerlijk gelegen vrijstaand chalet van 60m2 aan de rand van het dorp Tanne. Het ligt op ong. 1000m2 eigen grond wat grenst aan de vrije natuur. Het huis is geschikt voor max. 5 personen.

Kijk ook eens naar ons andere 6p huisje in de Harz op www.harz-vakantiehuisje.nl

Indeling

Het huis bestaat uit een woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, keuken, bijkeuken en schuur. Het hele huis is voorzien van centrale verwarming. De auto(‘s) kunnen bij het huis geparkeerd worden.

Woonkamer

De woonkamer is een knusse en gezellige ‘Stube’ die via een grote schuifpui toegang biedt aan het royale deels overdekte terras. In de woonkamer is een DVD speler met TV en een goede geluidsinstallatie (CD) aanwezig. Het is mogelijk in de woonkamer op de goede 2 persoonsslaapbank te slapen.

Terras/tuin

Het royale, deels overdekte, terras is voorzien van een grote tafel met stoelen en een typisch Duitse schommelbank. De 1000m2 grote tuin is open en grenst direct aan de natuur en het rustige “Kurpark” van Tanne.

Slaapkamers

De slaapkamers bestaan uit een ouderslaapkamer met een 2 persoonsbed (160x200cm) en een kinderkamer met een stapelbed en een gewoon bed (allen 90x200cm). De bedden zijn alle voorzien van goede matrassen.

In de woonkamer is ook nog een goede 2 persoons slaapbank (140x200cm) beschikbaar. Deze slaapbank is voorzien van een goede matras en bodem, die incl. hoeslakens in een handomdraai eenvoudig in de bank opgeborgen wordt.

Badkamer

De redelijk ruime badkamer is voorzien van een toilet, afgesloten douche en wastafel.

Keuken

De keuken is voorzien van alle gemakken zoals afwasmachine, grote koelkast met vriesvak, oven en keramische kookplaat.

Entree/bijkeuken

Naast de keuken is een handige bijkeuken beschikbaar.

Schuur

Naast het huis is een grote schuur aanwezig.